Let op! U belegt buiten AFM-toezicht
Geen prospectusplicht voor deze activiteit
U belegt buiten AFM-toezicht

Home > Help mee met de campagne

Expositorium inmiddels gesloten

Na 3 maanden geopend te zijn voor leergierige kinderen (en ouders) zijn wij inmiddels gesloten. Dit was een tijdelijke expo volgens de pop-up formule. Ruim 400 kinderen en volwassenen zijn op een speelse en creatieve manier nog een beetje bewuster gemaakt betreffende het behoud van de aarde en het gebruik van groene stroom/zonne- energie.

Er zijn honderden prachtige tekeningen gemaakt, waarin kinderen hun visie geven op de toekomst. Hier wordt nog een mooi filmpje van gemaakt en we zijn bezig met een eventuele extra tentoonstelling op een andere locatie.

En meer goed nieuws! Een deel van de onderdelen van het Expositorium zal in het najaar door Stad & Natuur gebruikt worden als onderdeel van hun eigen lesprogramma. Daar zullen o.a. de race met zonne-autootjes, de proefjestafel, de Muur van Apparatuur en de Energievergelijker opnieuw te bezoeken zijn. Dit zal op een andere locatie zijn.

We danken alle bezoekers, medewerkers en iedereen betrokken bij het Expositorium voor een bijzondere, leerzame, creatieve en gezellige tijd :-)

 

Help mee met de campagne

Kom naar ons 'Expositorium' in het centrum van Almere-Buiten en ontdek alles over het behoud van de aarde, zonne-energie en ons nieuwe zonnepark. Race met zonne-autootjes, leer over energie door te fietsen, experimenteer met een echt zonnepaneeltje en teken jouw eigen poster, voor de campagne van ons zonnepark...

We zitten op de hoek bij de bibliotheek, tegenover de Action en zijn elke woensdag- en zaterdagmiddag open (12.00 uur - 16.00 uur). Scholen, BSO's en andere organisaties zijn ook van harte welkom (buiten openingstijden svp op afspraak, info@zonnepark-zuyderzon.nl)

Zonnepark Zuyderzon Expositorium
Baltimoreplein 106
1334 KA Almere Buiten